Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.03.2008 14:17 - Феноменът Иван Ангелов или как се продава успешно едно шоу
Автор: michaelpopov Категория: Забавление   
Прочетен: 35812 Коментари: 70 Гласове:
0

Последна промяна: 31.10.2013 18:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

За първи път реших да гледам вече доста нашумелия Мюзик Айдъл в предаването, което отреди кои ще са 13-те (каква фатална цифра..) финалисти. Сега ще споделя що успях да установя като количество информация:


1.В това шоу има уникални гласове  - за мое огромно съжаление (най-вече от солидарност) те не принадлежат на мъжката част от участниците, а на женската. Шанел (само на 15 години), Мария и особено Нора, Пламена и Деница - тези трите са си родени звезди, за първите две има над какво да поработят, но и потенциалът им е факт. Мога с ръка на сърцето да кажа, че откъм дами този път Мюзик Айдъл е дори по-силен от предшественика си, извадил на бял свят диаманта Невена Цонева. За батковците какво да кажа - има само един сладур, който се откроява - дето се загаджи с една от сладураните, но той си има само визия, не и глас... За разлика от нея...

2.Феноменът Иван Ангелов
За този образ знаех само, че е бил или пък още е съквартирант на финалиста от първото издание на шоуто Теодор. После около него почна да се шуми до такава степен, че ме заболяха и мен ушите. Tова, в превод ще рече: който не го е гледал още Айдъла, да си взима поука. Ми логично е човек да пожелае да види подобно чудо на природата. Е видях го, на концерта в понеделник. Видях и майка му, и баща му, обяснения, че нещо му се е сринало в психиката, видях и сълзи и трогателни думи от типа на "Иване, обичам те бе, мамо... Самият Иван не престана да крещи: аз съм най-великият и да подскача като маймунка... само дето не му се виждаше синджирчето. Никой не може да ме убеди, че всичко това не бе по предварително подготвен сценарий. И изцепките, и конфликтите с журито и другите музиканти, че дори и техните оригинални и заядливи нотки.

И ако имах някакви съмнения, то те изчезнаха в момента, в който обявиха кои от момчетата продължават. Идеята Иванчо да си пее сам и мъжката, и женската част от партията бе чудесна.. стига той да можеше да пее. Не би. Иван продължи напред и след като показа, че не става за тая работа. И със сигурност ще изкара още доста. Защото прави шоуто гледаемо. Няма да го изгонят, това не е предвидено в сюжетната линия. Вместо това очаквам в най-скоро време, докато цъкаме върху поредния смс, всички ние просто да си повтаряме: Кой е най-великият, кой, кой... Отговорът - Music Idol - музикалният ид (и) ол (т)  на България.

Виж и новия ми блог - Несериозно за сериозните неща 


Тагове:   как,   шоу,


Гласувай:
0



1. mitternacht - ..
20.03.2008 14:39
Ако изгонят същия тоя Иван Ангелов, ще си изгонят хляба.
Всичкото ако не е по сценарии, го подкрепям, защото не еба*а никой.Ей т'ва е причината.
Ако останалите не искат да пеят с някой друг, той би се жалвал, опищял света, но пък този пее сам.
Според мен има и някакви гласови данни, щом в дуета пя и мъж, и жена.
Пък и на предишни изпълнения...

Още нещо, това ако не е по сценарий, му казвам браво, за цялото това лигавене, защото аз бих постъпил по абсолютно същия начин.
Беше се държал сериозно, не им изнасяше.То... може и по другия начин...
цитирай
2. soho - Ооо момчето си пее супер, ако не се ...
20.03.2008 14:46
Ооо момчето си пее супер, ако не се лигавеше толкова много. Има едно особено излъчване, което привлича много. Но наистина лигавщините му ми идват в повече.
цитирай
3. анонимен - Да, да, дааа
20.03.2008 14:58
А и аз се чудех защо не го гонят, след като би трябвало...Но ето сега разбирам и съм съгласна с теб, че всичко това е по сценарии, за който обаче родителите явно не бяха подготвени.
цитирай
4. antaine - Така си е...
20.03.2008 15:04
Наистина си пее много добре, в понеделник не беше много блесящо изпълнението му, но по принцип си има глас, пък и е интересен.
Иначе от момичетата много харесвам Елена, браво че я допуснаха до финалите. А и хубаво си изпя песента :)
цитирай
5. анонимен - Повече се ядосвам на "моралните" водещи
20.03.2008 15:06
Дразни ме отношението на Иван и Андрей спрямо Иван! Най-вече защото май и те не знаят какво искат и каво да търсят от шоуто. Техните изцепки както в Мюзик Айдъл, така и в Сблъсък доста пъти прехвърлят каквито и да било реплики от добрия тон! Да не говорим, че доста пъти са се държали даже отвратително....Сега, на тепсия, им се поднася един младеж, който печели използва методите на "направи гледаемо шоу" и изведнъж водещите се превръщат в морални, възмутени и порицаващи такова държание?!?!?! Нещо не ми се връзва?!? Хем търсиш скандала във всяко едно шоу, хем като ти се поднася на тепсия го порицаваш!
Що се отнася до самия участник - смятам, че е много хитро от негова страна да се представя като черната овца, защото признайте си, него сте запомнили от всички останали участници! Естествено, че трябва да се откроиш! И добре го прави! 100% съм убедена,че това момче има повече капацитет отколкото ни показва! Давай Иване! Давай, Айтос!! :)
цитирай
6. innuendo - Ванката!
20.03.2008 15:06
ПРЕЗИДЕНТ!
цитирай
7. анонимен - Простотията ходи по хората.
20.03.2008 15:42
Когато идиотите станат повече, нормалните ще се смятат за ненормални. Вече се случва.
цитирай
8. анонимен - "Най-големияяяят" :)))
20.03.2008 16:51
Замислете се над това:

1. Фънки през цялото време на кастингите в градовете нареждаше, оплюваше и обиждаше кандидатите и казваше, че е напълно прав. Но когато някой, в случая Иван му каза две груби приказки за него изведнъж Иван стана "гъз". Малко парадоксално ми се струва.

Иван и Андрей - за пореден път ме убеждават, че водещи от тях не става. С тъпити шегигички са ни омръзнали. А защо ли ми се струва, че те някак си завиждат на Иван, че е доста по забавен от тях.

Есил Дюран - типично, като фолк дива и псевдо певица, която е свикнала да и свалят звезди, нещо не доволства, че този Иванчо някак си не я ухажва, че дори си я нарежда :)

Много може да се изпише, Иван е палячо, но мисля, че идва на едно много подходящо място, в развитие на България, просто показва едно неодобрение на цялата държавна система- от тъпата ни бюрокрация, инфантилните ни звездички и хаотичната ни политика. Това е България. И не знам кой е по-велик Алеко Константинов и Бай Ганьо, или Държавата и Иван ...
цитирай
9. innuendo - Анонимен 8...
20.03.2008 17:07
...е много прав.
цитирай
10. gothic - #5, да не влизаме в спор. Имам пре...
20.03.2008 18:38
#5, да не влизаме в спор. Имам претенциите да разбирам от музика. Със скандал не се пробива, със скандал се ПОДДЪРЖА популярност(така казват PR "гетиите"). А чисто музикално-от пичовете лично аз ще запомня единствено Тома...
цитирай
11. анонимен - michaelpopov: прослушай му изпълненията и тогава давай оценки...
20.03.2008 18:43
http://www.youtube.com/watch?v=klGOZfjH6n0

http://www.youtube.com/watch?v=gUiAMCM9d4o

http://www.youtube.com/watch?v=T9NJp7jFzLU
цитирай
12. анонимен - ПЕДАЛЪТ Иван Ангелов
20.03.2008 19:01
Абе идиоти ли сте, не разбрахте ли, че всичко това се движи по сценарии. певците знаят инструктирано как да се държат, само дето маркират репликите.
Имаше една девойка, представиха ни я за сираче, доша да пее, пя, не вървеше, беше слабо представянето и, А НИ Я ПРЕДСТАВЯХА ЗА МНОГО НАДЕЖДНА, та тя непрекъснато се заяждаше с журито и напредваше, както и циганчето от мъжете, което не можеше да каже две думи на български, а трябваше да пее на англ. език и по микрофона извика ПОМАГАЙТЕ МИ ! та всичко е сценарии.
Възмутително е поведението на Фънки, нойто прилича на колбасар от касапница на пазара Кироков в столицата. Той непрекъснато се заяждаше, отправяше обидни въпроси към момичетата, били пълни, защо не погледне себе си каква свиния е! момичетата, особено Деница е пълна защото има здравословен проблем. Фънки я обижда и за това може да бъде осъден. този конкурс музикален идол е конкурс за ДОБРИ ГЛАСОВИ ДАННИ, а не за мис КУРВА на България или Европа.
Педалът Иван Ангелов замества по сценарии мацката която напусна уж по свое желание състезанието.
цитирай
13. amymoss - Така да кажа
20.03.2008 19:57
аз не смятам че този Иван се държи така по сцинарий. Забележите че той като е там Иван и Андрий така се спичат,че не се шегуват. Между другото кой се изцепи че са кофти водещи?
А за жените кото ги гледам имам чувството че това е някакъв конкурс за анорексички. повечето изглеждат като релама против анорексия. Онзи ден като питаха мария какво иска да каже очаквах да каже "Гладна съм"
цитирай
14. анонимен - xexexe
20.03.2008 20:08
Съгласен съм 13-ти, направи ми и на мен силно впечатление какви кокали какви гласове изваждат. 12-ти, братко, да живее матрицата! Струва ми се, че всички които срещна в живота ми се държат по сценарий и че даже имат по няколко варианта на действие спрямо моите, направо е лудост, браткооо! Ти от кой филм си?
цитирай
15. анонимен - Браво на разбирачите!
20.03.2008 20:12
...Особено Анонимния пич с коментар №12!
Ти, приятелю - на "пазара Кироков" ли ги научаваш тия клюки?...
Не - ти си Анонимен, щот избиваш некви комплекси! Вместо да ровиш по порно сайтовете - вреш се тук и Акаш(!) некви мъдрости, като дори се възмущаваш на нас - глупаците, коита не са разбрали, че...Иван Ангелов бил ПЕДАЛ?!?
Имаш проблем, и той е психичен!...Тва е мойто мнение - на Батето!
А...виж - аз лично педалите ги помирисвам от километри! Ако влагаш тоа смисъл по отношение на Иван - не ставаш! Иван е клоун, но не Педал!...
Щото "Педалът" Теодор от първото издание...беше НАЙ-ГОЛЕМИЯ!!! (лично мнение!) И само абсолютната инсценировка направи Първи Айдъл на РуменОвчария...едно посредствено момиченце от Добрич!...
Аре, щот излязохме от темата - да ме прощава michaelpopov!...
цитирай
16. анонимен - И още малко!...
20.03.2008 20:26
Аз понеже обожавам Сигнал!...
Тва е па към Анонимен с коментарче №11 - гледай, приятелю - http://www.vbox7.com/play:7945ad56!
И ако имаш слух и разбираш поне малко от музика - тва не е Педалът Дичо с "Две следи" на Щурците!...
Ако си имал предвид същото като мен обаче - поздрави!!!
цитирай
17. анонимен - Най-големия
20.03.2008 20:37
Браво Иване ние сме с теб. Всички са подлезурковци. Само се мазнят.Особено този Денислав.Направо като го видя и ми се повръща. Аз съм жена
цитирай
18. soho - Начина, по който изпя песента Ch...
21.03.2008 10:07
Начина, по който изпя песента Change the world, беше зашеметяващ!!!!
цитирай
19. анонимен - Само направете сравнение
21.03.2008 11:16
Ерик Клептън нещо бледней :)

http://www.youtube.com/watch?v=Xir0ctD3BuI

http://www.youtube.com/watch?v=VUXDBK1lZb0
цитирай
20. анонимен - Нали все пак
21.03.2008 16:23
Тенденция е всички конкурси в България да се опорочават. Дразнещо е да гледаш възпитаниците на Музикалната академия Дамян и Лазар с тежкарското си поведение, самочувствие и протекцията на фолк певицата Анелия /а задкулисно може би и на други музикални педагози/, да очакват, че и публиката ще е на тяхна страна. Може поведението на Иван Ангелов да е по сценарий /защото на места наистина имаше преиграване със задружното му оплюване от страна на жури, роднини, Иван Лечев, Етиен Леви, айдълите и кой ли още не/, но той поне има някакво свое мнение и виждане и си ги отстоява.
За да си добър певец трябва да имаш и излъчване и да правиш шоу, защото нали все пак Мюзик Айдъл е шоу?
цитирай
21. анонимен - Мнение за Иван
21.03.2008 16:38
Всеки има право на собствено мнение,подкрепям тези които мислят че действията на Иван са част от сценарии,но най-жалкото в случая е че този сценарии се приема много въудошевено от голама част от зрителите/тинейджъри/,които се опитват да му подражават.Не забравяйте че лошите навици се възприемат много бързо от подрастващите.Като гласови възможности Иван изобщо не е най-добрият от финалистите!
цитирай
22. анонимен - artist!
22.03.2008 09:57
Ivan e artist po dusha ! Kato kloun ni razsmiva ili ni drazni,no ne sme ravnodushni. Ako e v dramatichna ili tragichna rolq,sas sigurnost shte ni razplache.
No da kaja nqkolko dumi za nego kato pevec. MNOGO, ama mnogo e dobar. Za momche ot Aitos bez sponsori i vrazki kato nego edno e sigurno - ne e uchil peene pri nai-golemite pedagozi v Sofiq,shtoto tatko mu go e vkaral. Toi e tolkova dobar,che moje da si pozvoli da si igrae s glasa si- i tembrovo,i muzikalno - i az mislq,che nachina,po koito izpq Change the World i predi tova Sbogom,dano si shtastliva go dokazva na tezi,koito razbirat. Da ne govorim,che kogato e seriozen,bez da napravi dori krachka ( za razlika ot anoreksichnite krqsli,deto se punat i garchat kato shugavi),samo s mimika i jest vkarva poveche izrazitelnost,vnushenie i artistizam ot vsichki drugi !
Darji se kato idiot,zashtoto tova iskat ot nego po scenarii i zashtoto tova e negoviq otgovor na celiq idiotizam ,koito ni probutvat pokrai peeneto v tozi format.Ne mislq,che toi shte specheli- i se zamislete dali izobshto pobeditelq go izbirat sms - ite,koito horata prashtat.Nikoga nqma da vidim realnite rezultati - shte zadarjat tezi,koito sa dobri za shouto...
E,tova e...
цитирай
23. анонимен - Dzver- Abe,hora...
22.03.2008 10:53
...toi Ivan si go kaza - ne me vzemaite naseriozno,molq vi...
ostavete kak se darji, tva se iska,slushaite go kak pee,kato e seriozen! probutaha ni kvo li ne s toz' Music Idol i da vi kaja,ako bqhme v po-normalna darjava,suma ti sadebni dela shtqha da se vodqt...Kazvam vo go ,shtot' sam jivql v chujbina i sam bil v kuhnqta i sam gledal ,ta gladal formati...
Edno,det' juri ,scenaristi i rejisior se gavriha s deca s mentalni problemi, drugo det' snoshti ni pokazaha soft pedofilsko porno - ei,hora,Denislav e na 17 g.i e devstven,dali s Plamena sa iskali da gi snimat i pokazvat v praimtaima na btv,,,i kak li sa reagirali roditelite im? Ne mi se misli kvo delo moje da izleze ot tva :) Treto - kvo,the f... obshto ima tva shou veche s peeneto? Tuka si minahme v edna druga opera,ama vajnoto e da se gleda,nali,reiting gonim...
I nii nali sme poslushni - gledkame i cukame...
A Ivan e pich i si pee momcheto,evalarkata:)
цитирай
24. telescope - анонимен 12
23.03.2008 12:37
да да, обижда я таратанци... я пак си помисли и се сети колко пъти вече й целува ръка... и това е защото вижда в нея и себе си :) много просто. и не само - тя наистина е страхотен глас :)
цитирай
25. lubopitka - по сценарий или не, той прави цялото ...
23.03.2008 18:32
по сценарий или не , той прави цялото шоу .Така че не очквайте скоро да изхвърчи от там.. Но си е верно че и пее хубаво..
цитирай
26. dgeorgiev - Какво му е феноменалното на този изрод?
23.03.2008 20:36
Удивява ме, как приказките оживяват. Толкова ли е трудно да осъзнаеш, че царят е гол? Какво шоу прави този неприятен младеж? Мен по-скоро ме отблъсква от предаването. Трябва да си пълен кретен, за да харесваш айтоския бек, а да ненавиждаш Фънки:)
цитирай
27. анонимен - nai-golemiq
23.03.2008 21:19
ivan anegelov e nai-qkiq chovek na sveta
цитирай
28. анонимен - Хм.
23.03.2008 21:50
А мен не ме вълнува как се държи. Харесва ми много как пее, както и артистичният начин, по който го прави.
Иначе малоумното му поведение си е някъде встрани от онази част на конкурса, в която наистина се преценяват вокалните умения на кандидатите. Сигурно е добре за "шоуто" и изкарването на пари от цялата тая работа, ама аз не гледам самото предаване, а си цъкам клипчетата с изпълнения на Ангелов от vbox7 и youtube.
цитирай
29. анонимен - annamarija
25.03.2008 14:45
От Бургас съм и имам син на годините на Иван. Държа на Иван, защото се оказа, че от една Г.Оряховица има много повече таланти, отколкото в големия град, та един младеж от Айтос трябва да отсрами нашия роден край. Бих се радвала, ако синът ми има поне половината от самочувствието на това момче, което самочувствие съвсем не е без покритие.У Иван виждам една безпардонност, каквато има в американските филми - всичко се казва директно и в прав текст. Може би е просто поза, с която не сме свикнали, може би е похват, който си е избрал. Мисля, че момчето е естествено и неподптавено, а талантът му е безпорен. Премина доста граници, това в една друга държава не би смайвало толкова. Поне има смелостта да казва истини без задръжки. Иване, докажи, че си най-добрият!!!
цитирай
30. анонимен - 60 годишна жена за Иван Ангелов
25.03.2008 16:37
- Иван Ангелов наистина е най добрия!!!!
- Дали е сценарий или не при тези условия в които го постави журито на пълна изолация и без достатъчно време имясто за репетиции момчето се справя БЛЕСТЯЩО. Разбирам от музика и пеене. знам какво е да те игнорират в такава ситуация, но той се справя сам отлично. Дони също едно жалко същество с определен минимален капацитет ни го натрапват за велик, а той е пълен боклук. Фънки ката член на журито няма право да показва това което снощи вбеси зрителите.Той си е за санкция от СЕМ. Дрисльовците Иван и Андрей са на път да се осерат до гуша. Иване дерзай мило напук на омразата им. Ние зрителите те харесваме и те подкрепяме. Пей за нас , а ние ще те оставим до край там напук на душманите ти . Моляте заради нас не си хаби нервите с недоразумения като Фънки, Дони, някакви там водещи и назидатели - Бъди себе си мило момче ти си и артист !!!!!!
цитирай
31. анонимен - Милена
25.03.2008 16:58
Харесвам Иван, защото пее добре, не смятам, че е по сценарий - твърде оригинално за това предаване щеше да бъде! И все пак да не забравяме какво е МА - това не е изпит за висше музикално училище, това е шоу. По отношение на журито - не разбирам как са могли да съберат Есил Дюран и Еди КАзасян на едно място. Смятам, че той е човекът, който има най-нормално поведение към участниците и успява винаги с такт и хумор да излиза от ситуациите. Забележете колко интелигентно успява да изрази дори негативно понякога мнение. Намирам грубостта на Фънки за изключително неуместна и противна. Вчера ИВан пя чудесно, но Дебелият не може да му прости, че го нарече Дебел, нали!? Стискам палци на Иван, вярно е, че ако беше на Запад това поведение в такъв конкурс би било толерирано, но България още дълго ще мирише на мухъл. Бъдещето е на младите хора!
цитирай
32. diamantina5900 - А на края,,
25.03.2008 18:08
Не мога да проумея този Иван колко време ще прави простотии.Ами ако спечели?Чух,че не ходил на репетиция с Б.Карадочева.Като отиде в някой европейско студио как ще се представи???Говоря от психо точка.Няма сериозност,няма изтънченост/като Теодор/,няма култура.Нали ще представи България???
цитирай
33. анонимен - Ако изгонят Иван, просто няма да ...
25.03.2008 21:34
Ако изгонят Иван , просто няма да гледам повече Мюзик Айдъл. Не стига , че тая година журито беше смешноначело с пенсионера Вили Казасян, ами имат наглостта да го наричат клоун! Първо тъпата чалгаджийка Есил да се види какви гюбеци мяташе на кастингите и тогава да видим кой е клоун и кой не става и кой става за мюзик Айдъл.
цитирай
34. анонимен - bili
25.03.2008 21:49
Az sachto haresvam ivan. Abstrahiram se ot povedenieto mu. Smiatam, 4e glasat mu e neveroiaten . Ne mu se opirat absolutno nikakvi musikalni izpalnenia. Veroiatno e dosta naiasno s tova, koeto pravi i chte prodaljava da go pravi, zachtoto ogromen procent ot horata go haresvat. Fakt e, 4e reitinga na MISI IDOL zasen4va PEI S MEN!
цитирай
35. анонимен - annamarija
26.03.2008 08:39
Все повече започвам да го харесвам, след като чух, че е бил много добро дете. Нека психолозите да кажат какво става сега, сигурно много е мразил някой учител, с когото не е бил съгласен, и е трябвало да подтиска това чувство. Затова сега не ходи на репитиции, защото не би искал някой да му заповядва. Опитвам се да анализирам неговия непукизъм и търся причините в детството, дълго подтисканите му емоции сега изригват. Не знам дали има друго обяснение. Харесвам Иван, защото е нестандартен, не се вписва в никакви рамки, бунтар е. Това сигурно не допада на хората от моето поколение, възпитани да говорят на "Вие", но трябва да примем, че това е новото поколение и такива са неговите идоли. Мили Иване, учи си текста и пей най-дългите песни, защото само тебе искам да гледам и слушам, моля те!!!
цитирай
36. анонимен - Jena na 55 g.
26.03.2008 10:35
Разбирам от музика - Иван е страхотен! Завист и тесногръдие карат някои хора да го оплюват.Дали е по сценарии или - не -той прави шоуто. А талант има и това е безспорно, защото има и глас и музикална култура и артистичност повече от всички други. Той не е глупак . Когато стигне до върха съм убедена, че ще се държи точно както трябва. Сега си прави шоуто и то ва е начина да се изстреля нагоре. А той ще стигне, повярвайте!
цитирай
37. анонимен - Иван е страхотен!!!!!!!!!!
26.03.2008 13:47
Искам Иван да спечели !
Възхищавам му се от все сърце. Гледам шоуто заради него.
Той е явление в МА, нека да победи напук на всички неразбиращи от музика
цитирай
38. анонимен - анонимен
26.03.2008 14:11
Абсолютно отвратително,направо ужасно и ненормално поведение на млад човек!!!ЖАЛКО!!!Това ли ще показваме пред света?!
цитирай
39. анонимен - Мнението ми за Иван
26.03.2008 14:19
Ако искам да гледам маймуняци ще си пусна Анималс планет - в Мюзик айдъл искам да гледам певци.
цитирай
40. анонимен - Ванката е най-големия и няма конкуренция!!!
26.03.2008 16:32
който го обича до него да тича,който го мрази под него да лази и да си гледа работата!
цитирай
41. анонимен - Никой гений не е бил нормален...
26.03.2008 17:00
Да направим сравнение - Роби Уилямс и Иван Агелов!
Просто !! Единия живее в Велика Британия, А другия в завистлива и продажна Бьлгария!
цитирай
42. анонимен - sisi
26.03.2008 17:08
opredeleno haresvam ivan . da ne govorim za tova che e talantliv i artistichen , no toi e i tova , koeto mnogo ot nas iskat da budat, no nyamat kuraja.
цитирай
43. анонимен - Има харизмата, има таланта, при...
26.03.2008 21:01
Има харизмата,има таланта,присъствието ми е силно....чаровен ,достоен да бъде мюзик айдъл....,но защо така с тази лигавщина...не не не ...така не!
Бих казала,че сам си вкарва автогол с това отвратително държане....
Последното нещо,което искам да слушам е един лигав ,недорасъл ,стигнал до върха на тъпотията и простащината ...жалко ...
Но още има шанс да се оправи!
Мислите ли ?
И аз не вярвам ....:(
цитирай
44. анонимен - В шоу бизнеса има огромно лицемерие
26.03.2008 21:13
Поведението на Иван е шамар за "добре възпитаните"лицемери.
цитирай
45. анонимен - lubomira
28.03.2008 13:10
Bravo mom4e,strahoten si!Derzai !!Ima6 kakvo da pokaje6.Takiva triabva da sa mladite hora.Ti ima6 strahotno izla4vane,ste uspee6
цитирай
46. анонимен - maj vsi4ki iskame da sme takiva......
28.03.2008 15:01
Ами като гледам и слушам всички искаме да сме малко като Иван.....обаче не ни стиска т.е. ако бяхме поне малко като него сега нямаше да сме на това положение,обаче прост,тих,срамежлив и мълчащ си народ по-лесно се управлява,нали?????
цитирай
47. amymoss - леле малиииии и какво ли не
28.03.2008 22:29
Хора като чета мненията и особено последните две си ужасявам! ТАкива ли трябва да сме всички? Ако българите като маса сматат така хий не ми е тук мястото. Идиоти, (към всички който казаха ча им харесва повединието му) бунтар е едно, нестандартна личност друго , интирисна личност трето...............Иван Ангелов не показва нито едно от всиките! Има талант да и то голям и все пак..... Аз съм на неговите години и смятам че поведзението му е просто неприличност. И не говоря за нищо комформиско а за пълно пренебрегване на добрия етикет и обноските. Единственото което го отличава от маймуна в този момент е прекрасното пеене!
Обаче успеха е 1% талант 99% работа.
цитирай
48. amymoss - А забравих
28.03.2008 22:32
От аматиорката си гледна точка бих казала че момчето страда от сириозен комплекс за малоценност и недооцененост. Сетете се за Азис и той ема провокативно поведение ,но уважава хората и се държи възпитано ако ще и да е с дълга коса и брада и синки
цитирай
49. анонимен - vesi
29.03.2008 22:00
IVANE TI SI NAI-GOLEMIA MOM4E.OBI4AM TE
цитирай
50. анонимен - nona03
29.03.2008 22:17
Иван, Ти си най-добрият от всички там в Айдъла. Пееш невероятно! Продължавай в същият дух и с актьорското майсторство. ти си новият Музикален идол на България! Успех!
цитирай
51. amymoss - Абе
31.03.2008 20:40
Вие момичета за какво го пишете това смятате ли че той ще го прочете, че го адресирате така лично! той човека е зает да простее
цитирай
52. анонимен - Стискам ти ръката, Иване!
02.04.2008 16:08
Желая ти успех, ти го заслужаваш с таланта си! Разбирам доста от музика, имам и такова образование, ти си с класи над останалите, ама това май си го знаеш. Понякога малко преиграваш и се притеснявам да не ти "извъртят" някой номер организаторите. Малко се поспри с майтапите и заложи на пеенето, не си струва да рискуваш да те изгонят, без теб няма да е същото. Успех! Ти си моят фаворит!
цитирай
53. анонимен - ПРАВО НАГОРЕ
02.04.2008 21:58
НА 50 ГОДИНИ СЪМ.ГОЛЯМ АРТИСТ,ОТЛИЧНИ ПЕВЧЕСКИ ДАННИ-С ДВЕ РЪЦЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО!
цитирай
54. анонимен - ГАЛИБА
05.04.2008 15:49
Ба ли га.
цитирай
55. анонимен - доста красноречиво
06.04.2008 23:55
Абе хора, как може изобщо да допускате (някой от вас), че той няма гласови данни, при положение, че е завършил оперно пеене? Това е доста красноречиво и за самият човек-първо, за да те влече този клон на музиката, в днешно време трябва да си интелигентен човек, с вкус. За да го изучаваш сериозно 4 години, все си мисля, че трябва и да си доста дисциплиниран. В последните две изречения май изобщо не се говори за Иван. Или пък по-скоро не се говори за това, което Иван показва. Той вече доста пъти си каза, че това е маска. Дори и да е сценарии, което ме съмнява, той не го прикрива, стига човек да иска да го види. Но както е добре известно, българският народ си мре да гледа сеир и това най-много го впечатлява, че дори и е склонен да си плаща за това.
Ще ми е много по-приятно да гледам Иван съсредоточен повече в музикалната част на изпълнението (въпреки, че по време на самото пеене артистизмът му е доста чаровен), но съм сигурна, че след второто предаване, в което пее без да се лигави, ако ще да сцепи земята с глас, ще бъде изгонен. Така че, нека прави каквото прецени за най-добро, ако спечели, поне ще се очаква по-оригинална музика от него. На дали ще извади сълзливия поп...
цитирай
56. анонимен - jyji
07.04.2008 16:58
xaxaxaxaxaxaxaxax :D:D:D
цитирай
57. amymoss - За номер 55
07.04.2008 17:04
а само да попитам не е ри всъщност въпроса до колко една такава маска е допустима от възпитан човак? Ако ще да има ангелски глас с това просташко поведение ще направи просташка музика! май поп е по-добре а? Или и вие сте простаци?
цитирай
58. анонимен - www.ivanangelov-star.hit.bg
08.04.2008 18:40
Подкрепете Иван Ангелов !
Той заслужава ! Той е най-голимия талант !

www.ivanangelov-star.hit.bg
цитирай
59. анонимен - НАЙ-ГОЛЕМИЯ
08.04.2008 20:55
Давай Ванка,ти притежаваш страхотен чар и невероятен глас,пееш песните по-добре от оригинала.Качествените хора на България са с теб.
цитирай
60. анонимен - естествено че е по сценарий
10.04.2008 23:13
... както и появяването на Валентина с "тулибу дибу даучу". Мюзик Идол не е изключение, повечето реалити шоута имат преплетен еценарий. Ако всичко е реално и спонтанно би било скучно, ако е 100% режисирано би било театър. За моя вкус наще реалити шоута малко попрекалияват със сценария, трябва да пуснат повече свобода, но може би и българите сме такива не толкова контактни като американцитъе примерно, което налага повече режисура в наще реалити формати.
цитирай
61. анонимен - `,)
13.04.2008 19:07
vanka zako ne vlizash v skype ?
цитирай
62. анонимен - `,)
13.04.2008 19:08
az sum ti golqm fen na tebe
vlizai v skype da si chatim :D
цитирай
63. анонимен - ex0o0o
14.04.2008 08:34
vanka vlizai v skype be brato
цитирай
64. анонимен - molq vi za skypa na lucy diakovska , az sam i golqma fenka eto moq galka_sexyto
26.04.2008 22:37
lucy is the best tq e super!!!
цитирай
65. анонимен - ivan angelov e nai golemiq
09.05.2008 10:18
nikoi v musik idol ne moj da se sravnqva s naj golemiq toi moje da pee kakvoto si poiska i to mnogo dobre a e i nai krasiviq
цитирай
66. анонимен - Интернет журнал
10.10.2008 01:36
Разместить статью на <a href='http://www.tyavtor.ru/'>Интернет журнал</a>
цитирай
67. анонимен - BRAVO OT BARCELONA
03.11.2008 00:03
JIVEYA TUK I DOSKORO NE BYAH CHUVALA NISTO ZA TOVA PREDAVANE Y ZA TOZI FENOMEN "IVAN ANGELOV", NO SEGA POLOVINATA MI KOLEGKI SA LUDI PO NEGO, NON-STOP VURTYAT KLIPOVETE MU PO YOU TUBE Y POSTOYANNO ME PITAT DALI IMA VECHE IZDADEN ALBUM, ZA DA SI GO KUPYAT; PORADI EZIKOVATA BARIERA IMAT STASTIETO SAMO DA SE LUBUVAT NA HUBAVIYA MU GLAS, BEZ DA PODOZIRAT GLUPOSTITE, KOITO BULVA KATO SPRE DA PEE. VPROCHEM, NA MEN MI HARESVA I AKO SE VURNA V BG, PREDPOCHITAM SINA MI DA SE IDENTIFITZIRA PO-SKORO S IVAN ANGELOV, OTKOLKOTO S AZIS.
цитирай
68. thedarkangel1977 - малко закъснявам с отговора, но ...
26.11.2008 07:03
малко закъснявам с отговора, но ...

иван показал че не можел да пее?!
личи си колко си в час...
ако не можеше да пее, щяха да го отсеят още на кастингите... сещаш ли се?
иван показа нещо повече от пеене... показа че може да пее и да е артист...
ако ти се струва маймунка... значи не си способен да оцениш актьора и ролите му... да не мислиш че е лесно да "играеш" на сцена? да пееш?
ако мислиш че е лесно... хайде чакаме те в МА 3
цитирай
69. thedarkangel1977 - Иван Ангелов не пее, а цитира, в и...
26.11.2008 07:07
Иван Ангелов не пее, а цитира, в импровизациите си той слага иронични кавички на "голямото изкуство", променя, добавя, перифразира - държи се свободно, като истински артист. Във всички големи творци е имало един пародиен пласт, който е побирал отношението им към традицията преди тях. Отношение, което може да е и любовно, уважително. Иван Ангелов вкарва в пеенето си иронична дистанция, кара малко по Брехт - но има срещу себе си хора, виждали в живота си само школата на Станиславски. Не намирали "душата" в песните, които изпълнява. А ако душата е именно в иронията и към поп парчетата, и към "звездния" модел на успеха, и към затъналия в рутина и скука музикален шоубизнес? Разбира се, в Иван има и чисто деструктивен бунт срещу общоприетото, който му печели фенове сред бунтарски настроената публика. Но и това е част от работата на таланта - да радва хората с различното. Защото "различното", което иначе всички подкрепяме, е нещо много рядко в нашия банален век.

автор: Бойко Пенчев
цитирай
70. анонимен - Nai Golemiqqq
29.01.2009 23:54
Това е НАЙ ГОЛЕМИЯ мн ясно ,че може да пее и до колкото чух ще бъде и във Music Idol 3 дано да е така (party)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: michaelpopov
Категория: Забавление
Прочетен: 264379
Постинги: 77
Коментари: 277
Гласове: 686
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930